Fredag - Happy Halloween

Hello Friends!
Kom hem från Tuva för ett tag sen, och nu sitter jag bara vid datorn och slappar. Jag är supernöjd med jackan & väskan jag köpte idag, visar kanske en bild imon. Vad händer imon då? Jo chilla med Tuva antar jag, vi har fortfarande en film kvar att se, så jag antar att vi tittar på den. Sen på söndagen åker tuva hem till Stockholm. Stanna! D:'

På måndag börjar skolan igen...taggad? Inte speciellt...  Jaja, Godnatt! ♥

En bild på mig som Julia tog för ett tag sedan... jaja, jag kanske inte är en
model men va fan XD

Stop, It's Movie time!

Tjao! Läget?
Nu ska tuva och jag titta på två skräckfilmer, The Ring (amerikanska verisionen) och den andra filmen hette "One Missed Call 3". Jag kommer säkert inte våga gå hem sen på kvällen, usch! vi bor väldigt nära varandra men endå;D
Idag har jag köpt en jacka och en väska, bilder kommer imon! 
Så vad ska ni hitta på ikväll då? Någon halloween fest kanske? Jaja, ha en trevlig kväll, och tare försiktigt;D Puss.

Btw, Grattis mamma på födelsedagen! ♥

Sweet Dreams

Tänkte skriva lite innan jag går och sover, ska upp tidigt eftersom det är min mammas födelsedag. Ni kan få se imon vad jag har köpt till henne, den är jätte fin!
Och på kvällen tänkte jag och Tuva hyra lite skräckfilmer! Någon som vet någon riktig hemsk halloween film? Mohaha! Tänkte bara säga godnatt, - med denna bild på Prince, haha
Godnatt!



American Women ♪♫♪♫

Just ätit en vegeterisk panpizza med Tuva, och nu sitter jag framför datan och chillar. Sitter och lyssnar på den här grymma låten; Lenny Kravitz -American Women ♪


Onsdag

Hello friends, ♥ Allt bra?
Idag gick jag och Tuva ut på en lång promenad, vi tog med oss macker och saft, det var nice, men jäkligt kallt! Brrr! Annars har jag inte gjort nått spec, kollat lite på Sex & The City och chillat.

Jaa jag lyckas installera photoshop! Wihou! =D

Ska käka nu, hörs! ♥


Tjaa!

Ny Design, ny fräsh blogg. Haha, ne men nu tänker jag bli mer seriös med bloggen, ska skriva mer varje dag, lägga ut bilder, skriva om mitt liv, min musik & fashion, vardag, - ja allt möjligt!

Och vem är du? En liten personlig tjej som heter Elin, älskar musik & drömmer om att stå på scen. Favorit musiken är mycket old school, 70-80-tal och Prince, James Brown, Jimi Hendrix, MJ osv...

Jaja, ska gå ner och se om det finns nått gott i köket, ta det lungt! ♥♥♥


                                           Prince


Ny design, - today!

Yepp. Ny Design idag. Håll ut xDD
 

Hos Tuva

Halloj!

Är hemma hos Tuva nu, hon sitter och spelar nått "mördar-boom-boom-spel" och jag skriver i bloggen, på hennes rosa laptop. Sorry att jag inte skrev något igår, vi var i valbo och shoppade, och så hyrde vi en film; Sex & The City...självklart var den bra och så mummsade vi på Chips & Popcorn!

Idag har jag inte gjort nått spec förutom att vara med min Tuva! Ska snart hem och käka, jag har ju ganska nära hem, (bor granne med hennes mormor och det är där hon bor just nu;D) så...ja.

Som ni märker har jag inget spec att skriva om, ska kolla om Tuva har några intressanta bilder på hennes gangster dator, höhö.

Ses sen, tare lungt, bye! ♥

Tjena!

Just kommit hem från Tuva och sitter nu framför datan, lyssnar på musik och chattar. Imon ska vi till valbo, så då kommer lite bilder och ska nog visa lite kläder vad jag har köpt! =) kolla in imon,
 ha en bra fredag!

                                     Vackra Alicia Keys

Torsdag

Bonjour! ♥ Hur mås det?

Det är chill med mig, jäkligt skoltrött bara. Men snart är det höstlov så det är skönt!
Jag har lite blogg-torka, liksom ingen fantasi om vad jag ska skriva om! Ska jag ha dagens outfit? dagens låt? eller vaddå? haha.. jaja, ska kicka lite bloggar nu, sen spela lite gitarr och sen ska jag sova. Ses imon! Tare lungt! ♥

                                                     My Music Wall


Onsdag

Hola! ♥ Trodde aldrig den här skoldagen skulle ta slut, seriöst! Men efter skolan stack jag och Julia hem till henne och knäppte lite kort & snackade. Jag är avendsjuk på Julias systemkamera! VILL HA!

Sitter och nynnar på Rihannas låt "Desturbia". I vanliga fall skulle jag aldrig lyssna på sådan slags musik, men jag måste erkänna att låten är ganska bra... hehe.

Vad har hänt idag då? See ya ★

                                                       Gangsta!

Tisdag

Hej allihopa, allt bra?

Det var inge roligt att vakna imorse. Jag var trött, hängig & ville bara lägga mig under täcket och sova. Men var tvungen att gå till skolan, - hade både prov och dans på eftermiddagen. Provet gick väl ganska bra tror jag,

suck, vad trött jag är! Sitter och lyssnar på musik och tänker. Tänker på..livet, .. typ.

Usch pappa mår piss..

måste gå och sova nu. Godnatt!

Phuu!

Hello
Jag har suttit och pluggat hela kvällen, mitt huvud känns proppfullt med info om blädkärl och tarmar och gud vet vad! Jag har prov imon i NO, önska mig lycka till!


     Jag vill inte vara i skolan, jag vill vara fri och få spela musik!


Freakin´it

Tjena! ★

Idag gick jag och mamma ut på en riktigt lång promenad, det var skönt. Sedan stack vi till valbo och åt lunch :3 mumsmums! Jag sitter iaf och diggar musik och ritar, inne på msn och chillar.

en fråga;
ni som läser min blogg (om det nu är några som läser den, hehe) så vad vill ni att jag ska skriva mer/mindre om?

Jaja, ta det lungt ikväll så hörs vi. Hej!

                                           Fint vatten. Fin bild.

                    Mammi & Jag.. (haha så vacker jag ser ut, >.<)

                                                         CANDY!

Boom Shake The Room ★

Hellå! Allt bra?

Riktigt skönt med helg nu då! Nått spec som händer för er läsare?

Idag slutade vi efter lunch, stack hem till Angelica en stund - lirade guita hero, chillade lite. Sen stack jag hem, kollade lite på vänner! Jag kommer ihåg att jag var BEROENDE av det för nått år sedan! Chandler är ju helt klart min favorit!
 
Sitter och lyssnar på Will Smith & Jazzy Jeff's låt Boom Shake The Room,.... grym! Typ Oldschool/Rap/90s ..


onsdag

Hej Hopp!

Jag vaknade så klart med migrän idag, SUCK! men det är bra nu.. jag sitter bara och chillar framför datorn nu, lyssnar på musik nu (kolla videon;D) .. vad annars då?
 
asså jag kommer inte på nått intressant att skriva om nu. Har lite "blogg-torka" men jag ska skriva så fort jag .. kommer på nått roligt att berätta. 

Ska vi snacka musik? Okej. Lenny Kravitz. En bra artist... videon och bilden nedanför är han. ♥
 
Jaja, sköt om er! // E.



Kommer ni ihåg den här låten?

Haha massa minnen ♥

Dance!

Tjena! Allt okej ?

Gud vilken lust jag fick att dansa! Jag älskar dans, det är så härligt att stå där och få röra på kroppen till underbar musik. Så nu har jag satt på mig träningskläder, fyllt vattenflaskan med vatten, tagit två bra skivor (MJ & Madonna) så nu ska jag ner till vardagsrummet och dansa!

See ya!  // E.


            haha det där kommer jag också kunna göra någon gång!


Hejsan!

... jag orkar inte gå i skolan, ha massa läxor, passa tider, tjaffsa, och ha det tråkigt. - Jag vill ut i världen! Jag vill ut och resa, dansa & ha kul, göra vad jag vill, spela musik & vara fri! Låter inte det härligt? Allt jag önskar just nu är att få packa min resväska och åka utomlans. Glömma allt i någon vecka, bara få chilla en stund.

Sitta på stranden med min gitarr, spela musik, skriva böcker, skriva musik, äta god mat, bada, skratta, få vara med Tuva och ha det roligt. Åhhh tuva, kan vi inte åka utomlans!? Jag orkar inte vänta tills vi flyttar till USA! Det är så låååångt kvar.

Idag är det söndag, imorgon är det måndag. Då är det läxförhör och tandläkaren som gäller... suck.

Jag vill vara fri.. ♥ 


Lördag

Hejsan folket! ♥ Är det bra?

Jag var just och uppträde med kören, men nu är jag hemma. Sitter och lyssnar på ett par sköna tjejer. Checka in! dom är inte speciellt kända kanske, hittade dom på myspace. lyssna på min favvolåt "Finaste Grejjen" Enjoy!

http://www.myspace.com/littlemarbles


Torsdag

Yo! ♥ Allt bra?
Här är lite bilder från idag!


                                                        Angela!

                                                       I skolan

                                                       Angelica

                                                           Anna

                                                 Helena

                                                 Julia


Onsdag

Hello Everybody ♥

Idag var det skola som vanligt, vi har miljövecka och jag jobbar med kläder. På fredag ska vi läsa upp allt vi har lärt oss osv, jag kan ingeting, men jag har Helena som hjälp så jag hoppas det går bra!

Jag är tom på ord just nu. Känner mig...trött. Godnatt! ♥

5th October

Godkväll people! ♥
 
Sorry för en hemskt dålig uppdatering men har inte hunnit ;P I helgen har Tuva varit här, det har varit roligt ^^ Vi har varit i valbo, käkat lunch och shoppat, - inte för att jag köpte så heeemskt mycket men endå. Imon är det dags för skola igen , usch vad snabbt helgen går! Seriöst?! Jaja här kommer lite bilder iaf =)


                                   Vi åt en god lunch i stan, mums!


                           Jag & Tuva...och någon xD hahaaha


                                      TUVAS GANGSTER SKOR! =)


                                                           Tuva ♥

Torsdag

Hejsan Hoppsan ♥ ,allt ok?

Jag kom just hem från kören, det var härligt att sjunga. någon där ute som också sjunger? Jag tycker iaf att det är sjukt roligt ^^ Just nu sitter jag bara här framför datan och lyssnar på musik, - och ska snart ta en spruta! Gaaahh... usch, jag är inte rädd för sprutor dräkt, men I still don't like them!

Blir det något bra på TV ikväll? Isåfall kommentera! =D ha det bäst, kram! ♥ // Elin.

                                              Michael Jackson

RSS 2.0